Ga naar onze facebookpagina Volg ons op twitter Ga naar onze LinkedIn pagina Volg ons op pinterest
faq fsc links contact home

parket vloeren

Renovatie, restauratie en onderhoudswerkzaamheden van houten vloeren zijn specialismen van Tida Parket. Vraag een offerte aan voor de renovatie van św parketvloer.
Dankzij meer dan 35 jaar ervaring met ambachtelijke parketvloeren is geen houtsoort of type parket ons vreemd.
Restauratie van klassieke parketvloeren in monumentale panden is telkens weer een uitdaging voor de parketteur. Maar ook het schuren en opnieuw afwerken of het onderhoud van een bestaande parketvloer behoort tot de veel voorkomende werkzaamheden van onze parketteurs.
Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook het onderhoud aan de parketvloeren van enkele gerenommeerde bedrijven uit de regio zoals De Efteling en Interpolis N.V.
Wilt u weten wat de mogelijkheden voor renovatie van uw vloer zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kleuren
Een ander specialisme is het kleuren van een bestaande parketvloer. Uiteraard wordt de vloer dan eerst kaal geschuurd, maar in een groot aantal gevallen kan de vloer na het schuren in een andere kleur worden afgewerkt, gerookt of geloogd… Dit zorgt er niet alleen voor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet maar ook dat deze weer helemaal van deze tijd is.

Aanhelen
Dankzij de ruime ervaring met allerlei typen parketvloeren is Tida Parket ook de aangewezen partij om een bestaande parketvloer aan te helen indien u bijvoorbeeld een aanbouw aan uw woning plaatst. In dat geval zorgen we ervoor dat de parketvloer wordt doorgetrokken in de aanbouw. De laatste delen van de huidige vloer worden uitgebroken en nieuwe delen ingetand en doorgelegd in de aanbouw. Na het aanhelen wordt de vloer in zijn geheel geschuurd en gewerkt waardoor de vloer er als één nieuwe vloer uitziet!
Omdat een optimaal eindresultaat van een aanheling ook afhankelijk is van de werkzaamheden van de aannemer worden we graag in een vroeg stadium bij het project betrokken zodat alles perfect op elkaar kan worden afgestemd.