faq fsc links contact home

parket vloeren

In onze nieuwe showroom vind u een uitgebreid assortiment verouderde vloeren.
Zo ligt bij binnenkomst een loper van prachtige verouderde eiken vloerdelen. Deze vloerdelen zijn donker gerookt en maar liefst 38cm breed! Deze delen kunnen geleverd worden tot een lengte van om en nabij de 500cm!
In het grote vlak wordt een klassieke parketvloer in Versailles patroon gelegd. Deze vloer is afgelakt met een nieuwe Ultramatte lak, deze lak geeft het effect alsof het hout nog onbehandeld is.
Achterin de showroom ligt een loper in verouderd eiken gerookt/wit die doorloopt tegen de wand!
Naast de vloeren hebben we in de showroom een uitgebreid assortiment verouderde vloeren.
Niet alleen in plankenvloeren, maar ook in traditioneel parket in visgraatpatroon of in klassieke panelen zoals Versailles of Castel.
Met de juiste verouderde vloer ontstaat een uitstraling die nauwelijks te onderscheiden is van de authentieke oude vloeren, afkomstig uit recuperatie uit kastelen en herenhuizen van de vorige eeuwen. Echter zonder concessies te doen in te grove onregelmatigheden, pasvorm en beschadigingen.
Bovendien zijn verouderde vloeren zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Madera Antigua
Een parket- of plankenvloer met een prachtige authentieke doorleefde uitstraling, zonder oppervlakte beschadigingen. Dat is een Madera Antigua vloer. Deze vloeren worden exclusief door Tida Parket gelegd en zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en koelingsystemen. Leverbaar in enkele trendy kleuren en patronen.

Enkele merken verouderde vloeren;
Di Legno
Chapel
Solidfloor
Grigio