Corona Richtlijnen

Beste klant,

Wat zijn het vreemde en ongeloofwaardige tijden. Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid en verwarring; wat kan nog wel, wat kan niet? Een vervelende situatie waarin wij zo goed mogelijk proberen te handelen voor onze klanten en onze eigen mensen natuurlijk. Gelukkig blijft een groot deel van onze dienstverlening hetzelfde, precies zoals u van ons gewend bent! Wat betekent dit voor u als klant?

Wij blijven open
We blijven grotendeels open volgens onze reguliere openingstijden. U kunt nog steeds bij ons terecht voor de oriëntatie voor een nieuwe vloer. Wel willen wij u vragen met een aantal dingen rekening te houden. Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, was uw handen zorgvuldig voor en na een bezoek aan Tida Parket en bent u verkouden, of ervaart u lichte klachten: blijf thuis totdat u helemaal fit bent. Ook vragen wij u om ons met maximaal 2 personen per keer te bezoeken. Betalingen bij voorkeur met PIN en onderhoudsproducten online bestellen via onze webshop www.allesvoorparket.nl

Onderhoudsproducten bij voorkeur online bestellen
Heeft u onderhoudsproducten nodig vragen wij u indien mogelijk deze online te bestellen via onze webshop www.allesvoorparket.nl. We willen direct contact zoveel mogelijk voorkomen om de verspreiding van het virus zo goed mogelijk tegen te gaan. Dit moeten we met zijn allen doen dus hier dragen we heel graag ons steentje aan bij.

Vloeren worden gewoon gelegd
De vloeren die bij ons ingepland staan, worden vooralsnog ook gewoon gelegd. Houdt ook voor onze leggers rekening met hygiëne, dat is ontzettend belangrijk in deze tijd. Bent u ziek of ervaart u lichte klachten, neem contact op zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze leggers geen risico lopen op besmetting. Indien nodig kunnen we de werkzaamheden verplaatsen. U kunt eventueel met een gerust hart de sleutel bij ons afgeven! 

Tips voor thuis
Tot slot; om de dagen thuis door te komen hebben wij tips! Het is de perfecte tijd om uw huis en tuin grondig schoon te maken, nu alle sociale activiteiten tot een minimum zijn beperkt. Het is bij uitstek de gelegenheid om de voorjaarsschoonmaak eens grondig aan te pakken! Wij hebben daar de juiste middelen voor in voorraad en verwachten geen problemen met uitlevering daarvoor. U kunt deze bestellen via onze webshop www.allesvoorparket.nl zodat u niet naar de winkel hoeft.

Sterkte en gezondheid
Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze bizarre tijd. Wij hopen dat we het virus snel onder controle hebben en iedereen weer met veel plezier kan langskomen voor een nieuwe vloer, advies of onderhoudsproduct.

Write a Comment

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen