Corona Richtlijnen

Wat kunnen we voor u betekenen tijdens de Covid19 Lockdown.

Vloeren bezichtigen

Leuk dat je langs wilt komen! We maken hiervoor graag een afspraak. Of het nu gaat om een nieuwe vloer of het renoveren van een bestaande vloer, we zijn er voor je. Afspraak maken: Vul het contactformulier in. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 013-5362828 en info@tida.nl.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 9-16u en zaterdag van 10-17u.

Afhalen producten is geen probleem
Heeft u een bijvoorbeeld een onderhoudsproduct, olie of lak nodig? Geen probleem! Onze winkel is hiervoor altijd geopend en een afspraak maken is niet nodig.

Wist u dat u deze producten ook online kunt bestellen op onze webshop: allesvoorparket.nl

Parketteurs blijven leggen
Alle lopende opdrachten worden geleverd en/of uitgevoerd zoals gepland. Onze showroom is gesloten maar onze buitendienst en parketteurs zijn aan de slag. Geplande installaties en renovaties gaan dus door volgens afspraak.

Meet- en adviesafspraken gaan door
Afspraken om uw reeds bestelde vloer op te meten of uw bestaande parketvloer te inspecteren tbv een eventuele renovatie gaan gewoon door. Ook is het mogelijk om hier een nieuwe afspraak voor in te plannen. We zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar via 013-5362828 en info@tida.nl.

Advies aan huis
We maken graag een afspraak voor advies of een offerte aan huis. Of het nu gaat om renovatie van een bestaande vloer of om levering en/of installatie van een nieuwe vloer. Onze adviseurs zijn voorzien van voldoende monstermateriaal om een goede keuze te maken aan de hand van uw wensen.
Bel of mail voor een afspraak 013-5362828 of info@tida.nl

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen