Corona Richtlijnen

Wat kunnen we voor u betekenen tijdens de Covid19 Lockdown.

Afhalen is mogelijk
Komt u een vloer of onderhoudsproduct afhalen? Dat is mogelijk bij expeditie. Linksom het pand heen lopen naar de roldeur, daar aanbellen svp!

Showroom gesloten
Helaas is onze showroom tot 19 januari ’21 gesloten. We zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar via 013-5362828 en info@tida.nl.

Bestellen blijft mogelijk
Wanneer u een keuze gemaakt heeft voor een vloer of een offerte wilt accorderen, kan dit gewoon doorgaan. Laat het ons weten per e-mail of telefoon en wij plannen de werkzaamheden in! Al onze leveranciers zijn geopend en we  kunnen alle vloeren en bijproducten normaal uitleveren, ook voor de doe-het-zelver.

Parketteurs blijven leggen
Alle lopende opdrachten worden geleverd en/of uitgevoerd zoals gepland. Onze showroom is gesloten maar onze buitendienst en parketteurs zijn aan de slag. Geplande installaties en renovaties gaan dus door volgens afspraak.

Meet- en adviesafspraken gaan door
Afspraken om uw reeds bestelde vloer op te meten of uw bestaande parketvloer te inspecteren tbv een eventuele renovatie gaan gewoon door. Ook is het mogelijk om hier een nieuwe afspraak voor in te plannen. We zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar via 013-5362828 en info@tida.nl.

Advies aan huis
We maken graag een afspraak voor advies of een offerte aan huis. Of het nu gaat om renovatie van een bestaande vloer of om levering en/of installatie van een nieuwe vloer. Onze adviseurs zijn voorzien van voldoende monstermateriaal om een goede keuze te maken aan de hand van uw wensen.
Bel of mail voor een afspraak 013-5362828 of info@tida.nl

Advies via Telefoon/Facetime/Teams;
We zijn digitaal bereikbaar voor een virtuele rondleiding door onze showroom. Ook zijn wij bezig met een virtuele showroom op onze website www.tida.nl. Hier kunt u alvast een voorselectie maken. Naar aanleiding van een bezoek aan onze virtuele showroom is het mogelijk om langs te komen met een selectie van monsterborden!

Monsterborden bezorgservice
Heeft u een specifieke vloer of type vloer in gedachten, laat het ons weten en we bezorgen u graag de monsterborden.

Onderhoudsproducten, olie, lak, bijproducten.
Alle parket gerelateerde producten bestelt u eenvoudig via onze webshop www.allesvoorparket.nl.

Neemt u contact op via 013-5362828 of info@tida.nl

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen