Lalegno

Uitblinker in meerlaags parket: kant en klare houten vloeren voor een mooie prijs

Meerlaags parket Meervoudig genieten

Het Belgische parketlabel Lalegno werd een kleine tien jaar geleden gelanceerd en is intussen uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande kwaliteitsmerken in de wereld van het samengesteld parket.


Lalegno maakt meerlaagse parketvloeren van Aziatisch eiken in allerlei variaties en afwerkingen. Zo is er een instapcollectie met een vuren drager, maar ook een selectie met een drager van berkenmultiplex. Sommige vloeren hebben een toplaag van 3 mm eiken, anderen weer een toplaag van 4 mm. In de collectie zitten een aantal zeer rustieke en levendige vloeren maar ook vloeren die bijna geen noesten hebben.


Zo is een voor iedere gelegenheid een bijpassende Lalegno vloer. Elke vloer wordt kant en klaar geleverd, kind kan de was doen dus!

Lalegno
Lalegno

Direct op de vloer én geschikt voor vloerverwarming

Bij ons in de showroom kunt u alle variaties van Lalegno bekijken en met elkaar vergelijken. Voor de Lalegno collectie geldt dan ook: what you see is what you get. Indien gewenst kun u altijd een van de monsterborden mee naar huis nemen om te vergelijken met uw interieur.


Omdat Lalegno kant-en-klaar geleverd wordt, is het voor de handige harry’s onder ons ook heel goed zelf te leggen! Het is dan al afgewerkt als het bij u bezorgd wordt, u moet het alleen nog installeren. Dit betekent dus ook: geen lange droogtijden en u kunt weer direct met de voetjes op de vloer!


Alle vloeren van Lalegno zijn geschikt voor vloerverwarming en gemaakt met liefde voor natuur en milieu. Om haar inzet voor een goed natuurbeheer extra kracht bij te zetten, ondertekende Lalegno in 2010 het FSC-charter.

Waarom kiezen voor Lalegno?

8 redenen om te kiezen voor Lalegno:

  1. Meerlaags parket is STABIEL en het best bestand tegen vervorming
  2. Meerlaags parket is uitermate geschikt voor gebruik met VLOERVERWARMING
  3. Meerlaags parket is ideaal bij NIEUWBOUW OF RENOVATIE
  4. Meerlagenparket is gemakkelijk ZELF TE PLAATSEN
  5. Meerlagenparket is DUURZAAM
  6. Meerlagenparket is OVERAL IN HUIS te gebruiken
  7. Meerlagenparket is MILIEUVRIENDELIJK en gemaakt met respect voor de natuur
  8. Meerlagenparket is er ook voor een BEPERKT BUDGET 
  9. Meerlagenparket is KANT-EN-KLAAR en daarom direct klaar voor gebruik!
Lalegno

Lalegno In beeld

Genoeg gepraat over Lalegno. Laten we eens wat vloeren gaan bekijken! Kijkt u met ons mee?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?