Tablazz

Volgt later

Laminaat Van de bovenste plank

Kiest u voor duurzaamheid Dan kiest u voor Balterio!

Balterio vloeren zijn naast sterk en stabiel ook slijt- kras en stootbestendig! Ze vallen in gebruikersklasse 32, wat betekent dat ze geschikt zijn voor intensief residentieel en middelzwaar commercieel gebruik!


Balterio laminaat is bekroond met het PEFC-label en het Europees Ecolabel: uw garantie voor een verantwoord bosbeheer en duurzaam productieproces. Kiest u voor duurzaamheid, dan kiest u voor Balterio!


In de winkel hebben wij een aantal voorbeelden van Balterio Laminaat die u in real life kunt bekijken. Deze kunt u natuurlijk ook meenemen naar huis om te vergelijken met uw interieur!

Uniek patroon Zonder herhaling!

Balterio is niet te onderscheiden van echt hout. De decors en prints hebben een zeer natuurgetrouwe uitstraling en diepte.


Het unieke van Balterio is de herhaling van het patroon, die nihil is. Er zitten 20 unieke planken in elke premium collectie. Nagenoeg géén herhaling in het patroon dus! Elke plank heeft een eigen houtpatroon, net zoals écht hout!


Bent u nieuwsgierig geworden naar het Balterio laminaat? Loop eens langs voor een impressie, het maken van een afspraak is niet nodig.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?