Vloerkleden by Mart Visser

Prachtige patronen en de mooiste stoffen vindt u terug in de bijzondere handgemaakte vloerkleden van Mart Visser

Haute Couture Voor op uw vloer!

Prachtige patronen ontwerpen en de mooiste stoffen selecteren is wat couturier Mart Visser al jarenlang doet. Deze kennis en ervaring heeft hij nu ook gebruikt voor het ontwerpen van een collectie vloerkleden. Haute couture voor op uw vloer!


In zijn atelier in Zuid-Frankrijk is hij puur intuïtief gaan experimenteren met structuren, reliëf, kleurverloop en veroudering. Het resultaat is een collectie unieke kleden die bestaat uit 8 soorten karpetten, geïnspireerd op een serie abstracte schilderijen van de kunstenaar.

mart visser vloerkleed
Bob Marley – No Women No Cry

Rust en balans Of een creatieve eyecatcher?

Een vloerkleed van Mart Visser kan op verschillende manieren verwerkt worden in het interieur. In een zachte kleur met een rustig motief zorgt het voor een warme sfeer in de zithoek. Wanneer gekozen wordt voor een sprekend patroon met veel contrast kan het een eyecatcher in uw woning zijn!


Alle vloerkleden zijn bij ons in de winkel te zien, u bent van harte welkom om een vloerkleed in het echt te bekijken. De collectie is verkrijgbaar in 2 formaten: 155×230 en 200×290 cm. Een vloerkleed op maat is ook mogelijk, de maximale breedte is dan 395cm. Er zijn ook bijpassende kussens te bestellen! Prijsindicatie: een Mart Visser vloerkleed ligt al bij u in de woning vanaf 299,- euro.

MART VISSER VLOERKLEED
Bob Marley – No Women No Cry
mart visser vloerkleed
mart visser vloerkleed

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?