Floorify

Floorify voorjaarsactie!

Voorjaarsactie! Krijg je ondervloer gratis bij aankoop van een Floorify pvc vloer.

Actie geldig van 1 mei tot en met 31 mei 2019*.

Over Floorify
Floorify vloeren zijn rigid PVC vloeren die het beste van 2 werelden combineren: de warme uitstraling van parket of steen met het gebruiksgemak van PVC. Qua opbouw lijkt Floorify PVC op een klassieke clickvinylvloer van 4,5 millimeter dik, maar het geheim zit hem in de unieke geluidsabsorberende en watervaste rigide kern. De klikverbinding van Floorify is dubbel zo sterk is als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als soepele clickvinyl. Floorify vloeren worden altijd zwevend gelegd.

Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te installeren met kliksysteem. Floorify rigide vinyl vloeren zijn er als plankenvloer en als vinyl tegels en zijn door hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, waskamer, slaapkamer, kinderkamer, etc. Uiteraard geschikt voor vloerverwarming!

Voorjaarsactie
In de hele maand mei krijgt u een gratis ondervloer bij een Floorify PVC vloer t.w.v. 4,95 per vierkante meter. Uiteraard voldoet deze aan de 10db geluidsnorm die vaak voor appartementen gehanteerd wordt. Wilt u gebruik maken van de actie? Bezoek onze showroom aan de Ringbaan-Zuid 376 in Tilburg voor de mogelijkheden en advies! Wilt u meer weten over PVC? Lees verder.