ONDERHOUD

Onderhoudsproducten voor uw vloer kunt u bestellen op onze webshop www.allesvoorparket.nl. Op zoek naar het juiste onderhoudsproduct? Wij helpen u graag.

Onderhoudsadvies Voor elk type vloer

Elk type vloer kent zijn eigen onderhoudssysteem. Kies hieronder uw type vloer en bekijk het bijbehorende onderhoudsadvies!

Staat uw type er niet tussen? Neem dan contact op voor persoonlijk advies! Wilt u direct de juiste producten bestellen? Bezoek dan www.allesvoorparket.nl.

eiken multiplank boven
Bamboe hoogkant parket

Onderhoudsadvies Per merk

Download hier de bestaande onderhoudsadviezen van gerenommeerde merken:

Weet u welke producten u nodig heeft? U kunt ze direct hier bestellen: www.allesvoorparket.nl. Op werkdagen voor 17u besteld = de volgende dag in huis!

Vlekken verwijderen Of krassen en beschadigingen herstellen

Wanneer u heeft geïnvesteerd in een mooie vloer, staan krassen natuurlijk niet op uw wensenlijst. Helaas is dit niet helemaal te voorkomen, maar gelukkig is er genoeg wat u eraan kunt doen.

De meeste krassen ontstaan door het schuiven van meubels óf door zand en steentjes die onder de schoenen mee naar binnen gelopen worden. Het hangt van de afwerking van de vloer af hoe u krassen kunt verwijderen. We geven per type vloer uitleg.

Verder Lezen
Bauwerk Crema Visgraat in minimalistisch interieur

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw vloer?