Bauwerk Parkett

Expert op het gebied van hout & vloerverwarming

Heeft u vloerverwarming? Kies dan voor Bauwerk

Bauwerk Parkett is een hoogwaardige Zwitserse fabrikant van parketvloeren die uitblinkt op 2 gebieden: een perfecte pasvorm en een zeer lage warmte weerstand.


Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een 2-laagssysteem wat bestaat uit een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit resulteert in een weerstand van maar liefst 0,049 m2 K/W, wat Bauwerk vloeren uitermate geschikt maakt voor vloerverwarming!


In Zwitserland heeft de ontwikkeling van vloerverwarming met hout een behoorlijke voorsprong, omdat er al veel langer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Bauwerk is echt een koploper op dit gebied.


 


Bauwerk Crema Visgraat in warm en sfeervol interieur
Visgraat Bauwerk Quadrato B-Protect Crema

Perfecte pasvorm Super strak resultaat

Daarnaast staat Bauwerk bekend om de perfecte pasvorm. De vloeren worden in Zwitserland vervaardigd met uiterste precisie, passie en vakmanschap.


Dit vakmanschap resulteert in strakke vloeren waarbij de planken naadloos op elkaar aansluiten. Deze vloeren komen helemaal tot hun recht in een strak en modern interieur.


Bauwerk Parkett maakt uitsluitend gebruik van duurzame houtsoorten en een gedeelte van de collectie is ‘Cradle to Cradle’ gecertificeerd. Dat betekent dat alle grondstoffen volledig hergebruikt kunnen worden, zonder waardeverlies.

Waarom Bauwerk Parkett?

8 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parkett:

  1. NATUURLIJK Levendig en echt. Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme.
  2. ECOLOGISCH Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt.
  3. UNIEK Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten.
  4. AANGENAAM Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan.
  5. TIJDLOOS MOOI Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl!
  6. MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten.
  7. DUURZAAM Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.
  8. SELECTIEF Zij werken in Nederland met een selecte club met zorg uitgezochte parketzaken, Tida Parket is daar een van.
Bauwerk Eiken visgraat

Bauwerk Parkett In beeld

Genoeg gepraat over Bauwerk Parkett. Laten we eens wat vloeren gaan bekijken! Kijkt u met ons mee?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?