Het begin

Opgericht in 1978 door Jan Swaans werden de eerste vloeren nog verkocht vanuit een voormalige slaapkamer in de privé woning. Een jaar later werd de eerste echte showroom geopend aan de Bredaseweg 89. Hier werd de zaak verder uitgebreid met een parketteur en een verkoopster.

Een eerste echte showroom

In 1979 werd de eerste echte showroom geopend aan de Bredaseweg 89. Hier werd het jonge bedrijf verder uitgebreid met een parketteur en een verkoopster in de showroom. Op de foto het voetbalteam waar de eerste sponsor-uitgaven aan werden besteed. Na 10 jaar werd de winkel aan de Bredaseweg 89 te klein en verhuisden we naar de overkant.

Naar de overkant

Een kleine afstand maar een grote stap naar een pand met veel meer ruimte en mogelijkheden. In 1989 verhuisde het bedrijf naar het voormalige Rabobank gebouw aan de overkant van de straat op Bredaseweg 146. In 1994 is Danny Swaans in het familiebedrijf gaan werken en in 2008 heeft hij Tida Parket volledig overgenomen. In de tussentijd is ook broer Frenk in de zaak gestapt. In 2006 zijn we uitgebreid met een webshop: www.allesvoorparket.nl en met een groothandel in exclusieve houtproducten: www.tablazz.nl.

Huidige locatie

Na een lange zoektocht naar een geschikte locatie kon begin 2014 gestart worden met de verbouwing van het nieuwe pand aan de Ringbaan-Zuid 376. Op deze prachtige locatie hebben we eindelijk de benodigde ruimte om al onze activiteiten optimaal uit te voeren. We zijn niet alleen het oudste parketbedrijf in de ruime regio Tilburg maar we kunnen ook trots zijn op de grootste collectie en showroom in deze regio.

EN NU

Bijna 10 jaar na de intrek in ons nieuwe pand is ons team uitgegroeid tot een 10+ tallig gemotiveerde parketspecialisten! Bijna alle medewerkers op deze foto werken al minimaal 5 jaar bij Tida en dat wil wat zeggen. Sommige zelfs hun hele werkende leven! Wij hopen dit nog heel lang voort te mogen zetten en samen te mogen bouwen aan een prachtig klantenportfolio.

Een ervaren team staat voor u klaar

Het team van Tida bestaat uit vakmensen die u door jarenlange ervaring en bijscholing uitstekend kunnen adviseren over het product wat u zoekt. Het kopen van een parketvloer wordt zo een prettige ervaring. Dankzij een deskundig legteam wordt uw parket volgens de hoogste maatstaven gelegd en afgewerkt. Jarenlang plezier van uw parketvloer gegarandeerd dus!
Image

Frenk Swaans

Verkoop en Advies

Image

Luuk Buster

Verkoop en Planning

Image

Mirna Schoones

Marketing en Showroom

Image

Johan Meijdam

Allround Parketteur

Image

Dave Cornelissen

Allround Parketteur

Image

Rob Oppers

Allround Parketteur

Image

Jillan Ooms

Adviseur

Image

Mark Weel

Allround Parketteur

Image

Dorien Weel

Assistent Parketteur

Image

Thomas Weel

Assistent Parketteur

Image

Mike Meeuwsen

Parketteur

Image

Bram Knaapen

Webshop en Showroom

Image

Sara Smulders

Webshop en Showroom

Image

Anneke Swaans

Administratie

Uitgebreide en ruime showroom

Bezoek onze showroom en laat u inspireren voor binnen én… buiten. Graag staan we u bij met het juiste vloer advies. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om geheel ontzorgt te worden. We komen ook graag bij u langs voor advies aan huis.

TIDA PARKET BV

Ringbaan-Zuid 376
5022 GA Tilburg
info@tida.nl
T: +31(0)13 5362828

BTW: 803000443.B.01
KvK Tilburg: 18.03.95.02
Tida Parket is CBW erkend parketspecialist.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 11.00 – 17.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

SOCIAL MEDIA