Millesime

Volgt nog..

Trendsetter van Rigid PVC

Volgt later

Eigentijdse dessins Stil en comfortabel

Volgt later

Het geheim van Floorify

Volgt later

Inspiratie

Hieronder vindt je verschillende inspiratiefoto’s van Floorify vloeren. Wil je het complete assortiment bekijken? Kom dan langs in de showroom aan de Ringbaan-Zuid 376 in Tilburg. U kunt ook alles vinden over het assortiment op de website van Floorify.

Over Floorify
Floorify vloeren zijn rigid PVC vloeren die het beste van 2 werelden combineren: de warme uitstraling van parket of steen met het gebruiksgemak van PVC. Qua opbouw lijkt Floorify-PVC op een klassieke clickvinylvloer van 4,5 millimeter dik, maar het geheim zit hem in de unieke geluidsabsorberende en watervaste rigide kern. Deze klikverbinding is dubbel zo sterk is als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als soepele clickvinyl. Floorify-vloeren worden altijd zwevend gelegd.

Floorify-PVC is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te installeren met kliksysteem. Floorify rigide vinyl vloeren zijn er als plankenvloer en als vinyl tegels en zijn door hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, waskamer, slaapkamer, kinderkamer, etc.


Floorify en Milieu
Ondanks dat PVC 100% kunststof is, heeft Floorify duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In eerste plaats uit zich dit in de levensduur; in tegenstelling tot wegwerpzakjes of rietjes is de levensduur van een Floorify-vloer bijzonder lang (tot 25 jaar). Daarnaast is een Floorify-vloer dankzij de zwevende plaatsing gemakkelijk te verwijderen en te recyclen. Om de recyclebaarheid te waarborgen wordt ook de ondervloer (PE) altijd apart aangeleverd.

Aangezien Floorify-PVC niet verlijmd wordt, heb je geen last van zogenaamde VOS (vluchtige organische stoffen), die de luchtkwaliteit ernstig kunnen beïnvloeden. Floorify is in dit verband A+ gecertificeerd en voldoet aan alle meest recente Europese richtlijnen (REACH) met betrekking tot gevaarlijke stoffen (SVHC’s) en controleert de productie daar voortdurend op.


Het assortiment
Floorify heeft 3 soorten PVC in het assortiment en elk type heeft zijn eigen kenmerken.


Planken
Instapcollectie
Slijtlaag van 0.4 mm
25 jaar garantie
Gebruikersklasse 32
Totale dikte 4mm (click)
6 dessins verkrijgbaar
Herhaling van patroon per 6 planken
Prijsindicatie:  vanaf 36,95 per m2 excl leggen


Lange Planken / Grote Tegels
Slijtlaag van 0.55 mm
25 jaar garantie
Gebruikersklasse 33
Totale dikte 4,5mm (click)
23 dessins verkrijgbaar
Herhaling van patroon per 6-10 planken
Prijsindicatie:  vanaf 42,95 per m2 excl leggen


XL Planken
Langste PVC planken in de markt (12/06/2019)
Slijtlaag van 0.55 mm
25 jaar garantie
Gebruikersklasse 33
Totale dikte 4,5mm (click)
3 dessins verkrijgbaar
Herhaling van patroon per 20 planken
Prijsindicatie:  vanaf 49,95 per m2 excl leggen


Wat kost Floorify PVC?
De instapcollectie is verkrijgbaar vanaf 36,95 per m2. Hier komt nog een ondervloer bij van ongeveer 5,- per m2. Wanneer je een PVC vloer zwevend gaat leggen, hoeft deze niet geëgaliseerd te worden. We rekenen dan ongeveer 15,- per m2 installatiekosten. In totaal is een Floorify-vloer inclusief installatie al verkrijgbaar vanaf 56,95 per m2! Gelukkig is het ook heel makkelijk zelf te leggen. In de winkel informeren we u graag over de mogelijkheden.


Waarom kiezen voor Floorify-PVC?

 • Supersimpel
  Tijdswinst: daar houdt iedereen van. Floorify-PVC plaatst even makkelijk en snel als een laminaatvloer op om het even welke ondergrond. Ook zonder voorbereiding. Het handige, beproefde klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon de speciale Comfort ondervloer uitrollen, klikken en klaar! Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven.
 • Rigid
  De rigide klikverbinding van Floorify-PVC is dubbel zo sterk is als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als soepele clickvinyl. Het is een ideale PVC vloer om zwevend te leggen!
 • Weekmakervrij
  Doordat het PVC geen weekmakers bevat maar een vaste Rigid core heeft, komen er geen oplosstoffen vrij tijdens het gebruik van deze vloer.
 • Geen egalisatie nodig
  Floorify-PVC is makkelijk te plaatsen op bijna om het even welke ondergrond zonder voorbereiding en garandeert daarbij altijd een mooi vlak loopoppervlak zonder doortekening van de ondergrond. De ijzersterke klikverbinding zorgt ervoor dat eens geplaatst de vloerdelen altijd samen blijven.
 • Eigenschappen
  Net als het traditionele Click-pvc of dry-back PVC heeft ook Floorify-PVC alle positieve eigenschappen zoals; waterbestendig, onderhoudsvrij, zeer slijtvast, vlekresistent; kan niets intrekken, zeer dun en hierdoor maximaal rendement van uw vloerverwarming, geluiddempend, lange levensduur.
 • Warmteweerstand
  Zeer laag en dus veel rendement van je vloerverwarming; 0,0686 voor het PVC en de ondervloer samen. De norm is 0,15.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?