PARKETVLOER AANHELEN

U gaat de woning uitbouwen of verbouwen? Geen probleem, wij kunnen nagenoeg elke parketvloer aanhelen en herstellen alsof het nooit anders is geweest!

Naadloos doorleggen Onzichtbare overgang

Mocht u plannen hebben om te gaan aan-, of verbouwen, dan kunnen wij uw vloer naadloos doorleggen in de nieuwe ruimtes. Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van renovatie en herstelwerkzaamheden, zijn wij in staat een resultaat te creëeren waarbij de overgang niet zichtbaar is.

Het zogenaamd intanden van de bestaande vloer zorgt ervoor dat oud en nieuw één geheel vormen. Vervolgens wordt de vloer in zijn gehéél geschuurd en opnieuw afgewerkt met een olie of lak naar keuze.

De complete afwerking over het volledige vloeroppervlak maakt dat er niets meer zichtbaar is van de aanheling en biedt een goede beschermlaag voor de toekomst. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Plan een persoonlijke vloerinspectie!
Klassieke, traditionele visgraatvloer
Klassieke, traditionele visgraatvloer

Van offerte Tot uitvoering

Onze werkwijze in 4 duidelijke stappen:

  1. Vóórdat u gaan verbouwen komen we graag langs voor een persoonlijke inspectie van de vloer en het bespreken van de bouwplannen
  2. Indien mogelijk vragen we om een losse plank om de houtsoort en dikte te kunnen bevestigen
  3. We werken een offerte uit voor het aanhelen en intanden van het nieuwe deel van de vloer en het schuren van uw totale parketvloer
  4. Na uw akkoord op de offerte plannen we de werkzaamheden in

Let op! Als er een betonvloer is gestort moet u rekening houden met een droogtijd van 5 tot 6 weken voordat een vloer aangeheeld/gelegd kan worden.

Plan een persoonlijke vloerinspectie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?