WATERSCHADE PARKETVLOER

Helaas kunnen houten vloeren bij een waterschade of lekkage flink beschadigd raken. Geen nood, Tida herstelt uw vloer weer alsof er nooit iets is gebeurd.

Waterschade Wat nu?

Waterschade, uw vloer kan er ernstig onder te lijden hebben. Veel gehoorde oorzaken van waterschade zijn lekkende wasmachines/vaatwassers, verstopte/gesprongen leidingen óf ongelukjes met bloempotten of aquariums.

De specialisten van Tida Parket kunnen, door de jarenlange ervaring met schade herstelwerkzaamheden in allerlei parketsystemen, houtsoorten en situaties elke houten vloer weer in de originele staat herstellen.

Soms is de vloer te zwaar beschadigd waardoor de gehele vloer vervangen moet worden. In dat geval wordt door ons de oude vloer uitgebroken en afgevoerd waarna een identieke vloer wordt geïnstalleerd.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!
Z-parket Torone
Afrormosia plankenvloer

Vervangen Of herstellen?

Belangrijk is om snel te handelen, dit kan de gevolgen beperken. Zorg voor de afvoer van het overtollige water en plaats indien nodig mobiele verwarmingen om alles te laten drogen. Daarnaast is het van belang contact op te nemen met uw verzekering.

Op basis van foto’s van de schade of een bezoek van een van onze specialisten kunnen wij bepalen welke herstelwerkzaamheden nodig zijn om de vloer in oorspronkelijke staat te herstellen.

De benodigde werkzaamheden verwerken wij vervolgens in een gespecificeerde offerte die u kunt overleggen met de verzekering. Na akkoord kunnen we de werkzaamheden in gaan plannen en kunt u weer gaan genieten van uw prachtige vloer!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Wat kost het? Een prijsindicatie

De kosten zijn afhankelijk van de schade en benodigde herstelwerkzaamheden. Deze kunnen wij soms beoordelen op basis van foto’s en toelichting. Wanneer dit niet kan komen wij graag langs voor een inspectie ter plaatse. Dit gaat altijd in onderling overleg. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!
kopshout
bauwerk formpark

Inboedel- Of opstalverzekering?

Is uw parketvloer beschadigd door water dan bent u hier in de meeste gevallen voor verzekerd. De schade kan onder 2 mogelijke verzekeringen vallen; opstalverzekering of inboedelverzekering. Is uw parketvloer zwevend gelegd (dus niet vast verlijmd), valt de schade aan de vloer onder de inboedelverzekering. Is uw parketvloer verlijmd op de draagvloer, dan valt deze onder de opstalverzekering.

Heeft uw parketvloer waterschade opgelopen en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek, onze specialisten staan voor u klaar!

Wilt u meer weten over herstel na waterschade?