Meesters in de Tuin 2023

Wij staan ook dit jaar met ons zusterbedrijf Tablazz op de beurs Meesters in de Tuin 2023. Het event vindt dit jaar plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober 2023, het Ebben INSPYRIUM te Cuijk. Kom naar deze beurs en laat je inspireren in de wereld van high-end tuinen bij Meesters in de Tuin 2023. Bekijk de Consumenten-brochure voor meer info!

Hét event In de tuinbranche

Meesters in de tuin is een platform én jaarlijks terugkerend event van Meesters voor Meesters in de tuinbranche. Ruim 50 partners delen 365 dagen per jaar hun inspiratie en kennis via dit online platform. Jaarlijks komen zij in oktober bij elkaar voor HET Meesters in de tuin event in Cuijk. Dé Kick-Off voor het nieuwe seizoen met een explosie aan noviteiten en inspiratie in de tuinbranche. Vorig jaar was hun grootste editie ooit, dit jaar wordt het nóg groter! Ben jij bezig met het aanleggeninrichten of ontwerpen van een tuin dan moet jij hierbij zijn!

De feiten op een rij

Het event vindt dit jaar plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober 2023, opnieuw in het Ebben INSPYRIUM te Cuijk. Op de donderdag is de beurs van 14:00 – 00:30u open voor zakelijke bezoekers die hiervoor een kaart moeten bestellen. BESTEL KAARTEN. Op vrijdag is de beurs gratis toegankelijk voor de consument van 13:00 – 18:00u. Kom naar deze beurs en laat je inspireren in de wereld van high-end tuinen bij Meesters in de Tuin 2023. Bekijk de Consumenten-brochure voor meer info!

Op zoek naar buitenparket of gevelbekleding? Kom naar de beurs en laat je inspireren!

Ook Tablazz is aanwezig op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober met een prachtige stand om alle unieke producten te laten zien. Bent u op zoek naar een oplossing voor gevelbekleding, buitenparket of terras rondom uw zwembad? Wilt u deze producten en houtsoorten eens in het echt zien? Bezoek de Tablazz stand dan op donderdag 12 of vrijdag 13 oktober tijdens het Meesters in de tuin event in het Inspyrium te Cuijk!

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw vloer?