MODULEO PVC

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u een MODULEO PVC vloer kunt onderhouden. Lees snel verder!

Het onderhoud Van uw Moduleo PVC

Speciaal voor Moduleo PVC is er de Dumby Onderhoudsset voor PVC Deze kit bevat alles wat u nodig heeft voor het onderhoud van uw PVC vloer. Volg hiernaast de volgende adviezen:

1. Hou minimaal 2 stappen schoonloopzone aan (leg een goede mat neer)
2. Gebruik Scratchnomore onder stoel en tafelpoten en andere voorwerpen die nog al eens verschuiven
3. Reinig altijd eerst met een stofzuiger
4. Reinig/dweil vervolgens alleen klamvochtig met water
5. Reinig/dweil afhankelijk van de vervuilgraad eens in de tijd met de Dumby PVC reiniger
6. Behandel de vloer periodiek met de Polish
7. kijk voor de instructies op de producten

Let op: NIET reinigen met allesreinigers en stoomreinigers !! Deze kunnen uw PVC beschadigen.

KRASSEN, WAT NU?
Heeft u krassen op uw prachtige PVC vloer? Geen zorgen, er is nog genoeg wat u kunt doen. Wij adviseren u 2 soorten reparatiekitjes die u kunt gebruiken. Hieronder geven wij per reparatieset uitleg over hoe het werkt. Vergeet ook niet het instructiefilmpje te bekijken voor meer uitleg. Bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop door op de blauwe knop te klikken 🙂

1. Quickstep Reparatieset

Met de Quick Step Reparatieset kun je kleine beschadigingen in PVC makkelijk in de oorspronkelijke kleur repareren. Werk de krassen op de beschadigde planken gewoon bij met een combinatie van een van de zeven stukken was die speciaal geselecteerd zijn om alle kleuren te dekken.

Je kunt de reparatiekit gebruiken voor zowel PVC, laminaat als parket. Heb je een Quickstep laminaatvloer? Dan heb je geluk. Ze hebben namelijk een tabel ontwikkelt waarin je kunt terugvinden welke combinatie van wasstukken je moet gebruiken om de kleur van je Quickstep Laminaat te benaderen. Deze download je hier.

2. Dr. Schutz Scratchfix

Dr. Schutz Scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden.

Dr. Schutz Scratchfix is geschikt voor het herstellen van PVC/Vinyl, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren. De Scratchfix is met name geschikt voor het herstellen van kleurloze oppervlakken of krassen waarbij de kleur niet is aangetast. Voor beschadigingen waarbij ook de kleur herstelt moet worden, verwijzen wij u naar de quickstep reparatiekit. Hoe je dit precies toepast lees je op de productpagina: verder lezen.

Heeft u meer vragen over het onderhoud?