VLEKKEN EN BESCHADIGINGEN, HELP!

Geen zorgen, op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe u vlekken kunt verwijderen of beschadigingen kunt herstellen. Lees snel verder!

Ik heb een Houten vloer

Wij schreven een uitgebreide blog op onze webshop over hoe je vlekken op parket kunt verwijderen, deze leest u hier terug.

Blog bekijken!

Ik heb een Laminaat vloer

Vlekken op uw sterke laminaatvloer zullen niet snel verschijnen. Heeft u toch een kleine vlek? Reinig uw vloer dan met een Laminaat reiniger.

Shop Laminaatreiniger!

Ik heb een PVC vloer

Vlekken op uw prachtige PVC vloer zullen niet snel verschijnen. Heeft u toch een kleine vlek? Reinig uw vloer dan met een PVC reiniger.

Shop PVC Reiniger!

Ook over het herstellen van kleine beschadigingen schreven wij eerder een uitgebreide blog met tips en tricks. Deze vindt u ook terug op onze webshop. Klik op de button en lees verder.

Blog bekijken!

Heeft u krasjes in uw laminaat vloer? Over het herstellen van kleine beschadigingen en repareren van kleine krassen schreven wij eerder een uitgebreide blog met tips en tricks. Deze vindt u hier.

Blog bekijken!

Heeft u krasjes in uw PVC vloer? Over het herstellen van kleine beschadigingen en repareren van kleine krassen schreven wij eerder een uitgebreide blog met tips en tricks. Deze vindt u hier:

Blog bekijken!

Heeft u meer vragen over het onderhoud?