Floorify

Fluisterstil, onderhoudsvrij, vlek- en krasbestendig, waterdicht, warm… do we need to say more?

Trendsetter van Rigid PVC

Floorify is een van de eerste fabrikanten die op de markt is gekomen met een rigid PVC collectie. Deze verschilt van andere PVC vloeren door zijn sterke core, waardoor het mogelijk is om PVC zeer stabiel zwevend te leggen.


Bij andere, traditionele PVC click systemen bestaat de plank uit 100% PVC. Hierdoor blijven deze planken altijd een beetje flexibel. Daarmee ontbreekt de stijfheid die nodig is om een stabiele zwevende PVC vloer te creëren (Zwevend wil zeggen; niet verlijmd).


Om het PVC soepel te houden worden weekmakers gebruikt die tijdens het gebruik in de woning vrijkomen en schadelijke stoffen in de ruimte kunnen brengen. Floorify-PVC is dan ook 100% weekmakervrij!

Floorify
Floorify

Eigentijdse dessins Stil en comfortabel

Dit Belgisch merk is opgericht door 2 ervaren rotten in het PVC vak. Zij hebben in al hun ervaring bij elkaar gevoegd en ontwikkeld tot een bijzonder kwalitatief hoogwaardige collectie PVC.


Het eindresultaat is verbluffend; een PVC collectie met prachtige eigentijds dessins die op nagenoeg élke ondergrond ook heel makkelijk zelf te plaatsen zijn. De extra dikke beschermlaag en innovatieve anti-vlek technologie zorgt voor een vloer die jarenlang meegaat.


Tot slot: Floorify-PVC is waterbestendig en kan zonder problemen in de badkamer geïnstalleerd worden. In combinatie met de geluiddempende ondervloer creëer je met Floorify-PVC een stil en comfortabel loopvlak.

Het geheim van Floorify

Qua slijtlaag is Floorify vergelijkbaar met andere PVC merken zoals Moduleo of Floorlife. Het geheim zit hem in de unieke geluidsabsorberende en watervaste rigid core. Deze klikverbinding is dubbel zo sterk als een laminaatvloer en minstens 4x zo sterk als een traditionele click PVC.


Daarnaast is Floorify-PVC heel makkelijk zelf te plaatsen. Het handige, beproefde kliksysteem maakt van het plaatsen kinderspel. Je hebt geen lijm nodig en hoeft niet eens een goede klusser te zijn om een Floorify-vloer zelf te leggen!

Floorify

Inspiratie

Hieronder vindt je verschillende inspiratiefoto’s van Floorify vloeren. Wil je het complete assortiment bekijken? Bekijk dan het digitale display of kom dan langs in de showroom aan de Ringbaan-Zuid 376 in Tilburg. U kunt ook alles vinden over het assortiment op de website van Floorify.

Over Floorify
Floorify vloeren zijn rigid PVC vloeren die het beste van 2 werelden combineren: de warme uitstraling van parket of steen met het gebruiksgemak van PVC. Qua opbouw lijkt Floorify-PVC op een klassieke clickvinylvloer van 4,5 millimeter dik, maar het geheim zit hem in de unieke geluidsabsorberende en watervaste rigide kern. Deze klikverbinding is dubbel zo sterk is als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als soepele clickvinyl. Floorify-vloeren worden altijd zwevend gelegd.

Floorify-PVC is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te installeren met kliksysteem. Floorify rigide vinyl vloeren zijn er als plankenvloer en als vinyl tegels en zijn door hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, waskamer, slaapkamer, kinderkamer, etc.


Floorify en Milieu
Ondanks dat PVC 100% kunststof is, heeft Floorify duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In eerste plaats uit zich dit in de levensduur; in tegenstelling tot wegwerpzakjes of rietjes is de levensduur van een Floorify-vloer bijzonder lang (tot 25 jaar). Daarnaast is een Floorify-vloer dankzij de zwevende plaatsing gemakkelijk te verwijderen en te recyclen. Om de recyclebaarheid te waarborgen wordt ook de ondervloer (PE) altijd apart aangeleverd.

Aangezien Floorify-PVC niet verlijmd wordt, heb je geen last van zogenaamde VOS (vluchtige organische stoffen), die de luchtkwaliteit ernstig kunnen beïnvloeden. Floorify is in dit verband A+ gecertificeerd en voldoet aan alle meest recente Europese richtlijnen (REACH) met betrekking tot gevaarlijke stoffen (SVHC’s) en controleert de productie daar voortdurend op.


Het assortiment
Floorify heeft 3 soorten PVC in het assortiment en elk type heeft zijn eigen kenmerken.


Planken
Instapcollectie
Slijtlaag van 0.4 mm
25 jaar garantie
Gebruikersklasse 32
Totale dikte 4mm (click)
6 dessins verkrijgbaar
Herhaling van patroon per 6 planken
Warmteweerstand vloer + ondervloer 0,0686


Lange Planken / Grote Tegels
Slijtlaag van 0.55 mm
25 jaar garantie
Gebruikersklasse 33
Totale dikte 4,5mm (click)
23 dessins verkrijgbaar
Herhaling van patroon per 6-10 planken
Warmteweerstand vloer + ondervloer 0,0686


XL Planken
Langste PVC planken in de markt (12/06/2019)
Slijtlaag van 0.55 mm
25 jaar garantie
Gebruikersklasse 33
Totale dikte 4,5mm (click)
3 dessins verkrijgbaar
Herhaling van patroon per 20 planken
Warmteweerstand vloer + ondervloer 0,0686


Waarom kiezen voor Floorify-PVC?

 • Supersimpel
  Tijdswinst: daar houdt iedereen van. Floorify-PVC plaatst even makkelijk en snel als een laminaatvloer op om het even welke ondergrond. Ook zonder voorbereiding. Het handige, beproefde klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon de speciale Comfort ondervloer uitrollen, klikken en klaar! Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven.
 • Rigid
  De rigide klikverbinding van Floorify-PVC is dubbel zo sterk is als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als soepele clickvinyl. Het is een ideale PVC vloer om zwevend te leggen!
 • Weekmakervrij
  Doordat het PVC geen weekmakers bevat maar een vaste Rigid core heeft, komen er geen oplosstoffen vrij tijdens het gebruik van deze vloer.
 • Geen egalisatie nodig
  Floorify-PVC is makkelijk te plaatsen op bijna om het even welke ondergrond zonder voorbereiding en garandeert daarbij altijd een mooi vlak loopoppervlak zonder doortekening van de ondergrond. De ijzersterke klikverbinding zorgt ervoor dat eens geplaatst de vloerdelen altijd samen blijven.
 • Eigenschappen
  Net als het traditionele Click-pvc of dry-back PVC heeft ook Floorify-PVC alle positieve eigenschappen zoals; waterbestendig, onderhoudsvrij, zeer slijtvast, vlekresistent; kan niets intrekken, zeer dun en hierdoor maximaal rendement van uw vloerverwarming, geluiddempend, lange levensduur.
 • Warmteweerstand
  Zeer laag en dus veel rendement van je vloerverwarming; 0,0686 voor het PVC en de ondervloer samen. De norm is 0,15.

Hoe onderhoud ik een Floorify PVC vloer?
Hier schreven wij een artikel over, lees snel verder!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?