PVC VLOER

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u een PVC vloer kunt onderhouden. Lees snel verder! Heeft u PVC van Moduleo? Klik dan hier.

Onderhoudsplan Voor uw PVC vloer

Dagelijkse reiniging PVC vloer
Voor PVC vloeren geldt dat het belangrijk is om dagelijks droog te reinigen. Zandkorrels gaan in het PVC zitten en kunnen krassen veroorzaken in uw PVC vloer. Dagelijks droog reinigen klinkt belastend, maar met onze systemen is dit 2 tellen werk! Even met een vloerwisser met statische stofdoek door de kamer heen en klaar is kees. Een kind kan de was doen! Bekijk onze stofwisdoeken.

Regelmatig reinigen
PVC Vloeren kunt u het beste regelmatig reinigen met een speciale reiniger die geen vette laag achterlaat. Gebruik niet zomaar een zeep uit van de bouwmarkt, dit kan het PVC uitdrogen, vettig en dof maken of beschadigen. Bekijk onze PVC reinigers op onze webshop. Twijfelt u welke reiniger u nodig heeft? Neem dan contact op en wij helpen u verder!

Periodiek onderhoud
2-4 x per jaar kunt u de PVC vloer onderhouden met een polish. Een polish laat een beschermende laag achter en vult kleine krasjes op. Een polish die veel gebruikt wordt is de Dumby PVC Polish. Het is goed om de vloer dan eerst te reinigen met een intensiefreiniger van hetzelfde merk. In dit geval zou dit dan de Dumby PVC reiniger zijn. De polish wordt simpelweg verdeeld met een doek of dweil over de vloer, even laten drogen en klaar is kees!

Heeft u meer vragen over het onderhoud?