Moduleo

Moduleo produceert luxueuze PVC vloeren die niet van echt te onderscheiden zijn. Het patroon wordt slechts één keer per 23m2 herhaalt.

Geen enkele plank Hetzelfde

Moduleo heeft 4 typen PVC in het assortiment; Impress, Select, Transform en Moods. Elke collectie heeft zijn eigen kenmerken. De complete collectie kan zowel als dryback als in click geleverd worden, waardoor er voor iedere type ondervloer een geschikte PVC vloer ontstaat. De dessins van Moduleo zijn zeer realistisch door een unieke HD printtechniek en het patroon wordt slechts één keer per 23 m2 herhaald.


Uiteraard kan Moduleo-PVC gewoon op vloerverwarming geïnstalleerd worden, de warmteweerstand varieert van 0.01 tot 0.016: u behoudt een extreem hoog rendement!


Op deze pagina zullen wij u uitgebreid meenemen in de Moduleo PVC collectie. Over het product MOODS vertellen we op een andere pagina meer.

moduleo
moduleo

PVC van Belgische bodem

Moduleo maakt deel uit van de IVC Groep, die werd opgericht in 1997 en die een van de grootste producenten van vinylvloeren ter wereld is. Een ervaren rot in het vak mag je wel zeggen!

Alle producten van Moduleo worden gerecycleerd en bevatten tot 50% gerecycleerd materiaal. Bovendien is tot 40% van de energie die verbruikt wordt tijdens het productieproces afkomstig van drie windturbines die gebouwd werden in de speciaal daarvoor opgerichte milieuvriendelijke fabriek in Avelgem, België.

Het geheim van Moduleo

Alle PVC vloeren van Moduleo beschikken over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vuil en vlekken. Ook uniek is de slipvastheid van Moduleo met een R10 rating. Maar het allermooiste is toch wel de unieke print die zich uitstrekt over 23 m2: tot zover komt u dus geen enkele plank 2x tegen!


Daarnaast beschikt Moduleo natuurlijk over de voordelen waar PVC bekend om staat: waterbestendig, stil en onderhoudsvrij! Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens langs in onze showroom om het PVC van dichtbij te bekijken: Ringbaan-Zuid 376 in Tilburg. Meer weten over het onderhoud van Moduleo? Klik dan hier.

moduleo
moduleo

Over Moduleo
Moduleo produceert luxueuze PVC vloeren die niet van echt te onderscheiden zijn. Deze zijn beschikbaar in de traditionele Dryback installatie en als eenvoudig te installeren CLICK technologie systeem. De dessins van Moduleo zijn zeer realistisch door een unieke HD printtechniek en het patroon wordt slechts één keer per 50 meter herhaald. Dankzij het gepatenteerde systeem met dubbele glasvezellaag garandeert elke Moduleo vloer een extreem hoge stabiliteit.

Moduleo maakt deel uit van de IVC Groep, die werd opgericht in 1997 en die een van de grootste producenten van vinylvloeren ter wereld is. Een ervaren rot in het vak mag je wel zeggen! Met twee productiefaciliteiten in Europa en een innovatieve productiefaciliteit in Noord-Amerika heeft IVC een sterke marktpositie in Europa en in de VS.


Moduleo en Milieu
Moduleo behaalde de ISO-certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken. Ze behaalden de wereldwijde standaard voor kwaliteitsbeheer ISO 9001 en de ISO 14001 die de ecologische vereisten voor efficiënt beheer definieert. Moduleo beschikt daarnaast over generische BREEAM ratings voor zijn producten en een A+ Indoor Air Quality (IAQ) certificering. Ze beschikken ook over een BRE A+ rating. Alle producten van Moduleo worden gerecycleerd en bevatten tot 50% gerecycleerd materiaal. Bovendien is tot 40% van de energie die verbruikt wordt tijdens het productieproces afkomstig van drie windturbines die gebouwd werden in de speciaal daarvoor opgerichte milieuvriendelijke fabriek in Avelgem, België.


Het assortiment
Moduleo heeft 4 typen PVC in het assortiment; Impress, Select, Transform en Moods. Elke collectie heeft zijn eigen kenmerken. Speciaal voor de Moods collectie is er een andere pagina, omdat dit een verhaal apart is. Uiteraard kan het complete assortiment PVC gewoon op vloerverwarming geïnstalleerd worden.


Select
Instapcollectie
Slijtlaag van 0.4 mm
15 jaar garantie
Huishoudelijk gebruik
Totale dikte 2,35mm (dry-back) of 4,5mm (click)
32 dessins verkrijgbaar
Warmteweerstand 0,01 voor dryback en 0,016 voor click
90 unieke planken per design, dat is goed voor 23 m²


Transform
Grootste collectie
Slijtlaag van 0.55 mm
20 jaar garantie
Huishoudelijk en commercieel gebruik
Totale dikte 2,5mm (dry-back) of 4,5mm (click)
72 dessins verkrijgbaar
Warmteweerstand 0,01 voor dryback en 0,016 voor click
90 unieke planken per design, dat is goed voor 23 m²


Impress
Premium collectie
Slijtlaag van 0.55 mm
Levensechte structuur
20 jaar garantie
Huishoudelijk en commercieel gebruik
Totale dikte 2,5mm (dry-back) of 4,5mm (click)
22 dessins verkrijgbaar
Warmteweerstand 0,01 voor dryback en 0,016 voor click
90 unieke planken per design, dat is goed voor 23 m²


Waarom kiezen voor Moduleo?

  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluids- en warmte-absorberend
  • Slipvast met R10 rating
  • Gemakkelijk schoon te maken; klik hier voor het onderhoudsadvies.
  • Geen terugkerende patronen; unieke print per 50m2
  • Zowel in Click als dry-back verkrijgbaar
  • Ideaal voor renovatie
  • Ideale warmteweerstand van 0,01 voor dryback variant en 0,016 voor click variant

Hoe onderhoud ik een Moduleo PVC vloer?
Hier schreven wij een artikel over, lees snel verder!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?