Moduleo MOODS

Een creatieve revolutie
in luxe vinylvloeren

Geen PVC Vloer Maar een PVC kunstwerk

Moods is een merk van Moduleo, een Belgische producent van hoogwaardige kwaliteit PVC vloeren. Met de introductie van Moods maken zij een revolutionaire stap op PVC gebied.


Moods kunt u zien als een creatieve studio waar u 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit de collectie Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo gewend bent.


Voor iedereen die van zijn PVC vloer een kunstwerk wil maken!

Moods
Moods

Van Hexagon tegels Tot Hongaarse punt

Er zijn eindeloze mogelijkheden om te variëren in kleuren en patronen. Zo zijn er supergave Hexagon tegels die heel gaaf zijn om te verwerken in een keuken of badkamer. Er zijn ook een heleboel variaties in rechthoekige vormen zoals Visgraat of Hongaarse punt.


In totaal zijn er 9 vormen die onderling met elkaar te combineren zijn tot een compleet verrassend en uniek geheel. Echt een schilderij op de vloer! Erg gaaf voor hen die eens wat anders willen dan een planken patroon. Ook erg leuk voor bijvoorbeeld een atelier of winkel!


In de winkel hebben wij van alle patronen en mogelijkheden voorbeelden die u in real life kunt bekijken. Loop eens langs voor een impressie! Het maken van een afspraak is niet nodig.

Het geheim van Moduleo

Alle PVC vloeren van Moduleo beschikken over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vuil en vlekken. Ook uniek is de slipvastheid van Moduleo met een R10 rating. Maar het allermooiste is toch wel de unieke print die zich uitstrekt over 23 m2: tot zover komt u dus geen enkele plank 2x tegen!


Daarnaast beschikt Moduleo natuurlijk over de voordelen waar PVC bekend om staat: waterbestendig, stil en onderhoudsvrij! Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens langs in onze showroom om het PVC van dichtbij te bekijken: Ringbaan-Zuid 376 in Tilburg. Meer weten over het onderhoud van Moduleo? Klik dan hier. Meer weten over het overige PVC assortiment van Moduleo? Klik dan hier.

Moods

Moduleo Moods In beeld

Genoeg gepraat over Moduleo Moods. Laten we eens wat vloeren gaan bekijken! Kijkt u met ons mee?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?