PARKETVLOER ONDERHOUDEN

Wanneer uw parketvloer sterk vervuild is of toe is aan een grote onderhoudsbeurt, kunnen wij ons voorstellen dat u daar niet altijd trek in heeft. Gelukkig nemen onze parketspecialisten het zware werk graag uit handen!

Professioneel reinigen En opnieuw behandelen

Uw parketvloer wordt de eerste dag professioneel gereinigd met een speciale deep-clean machine. De volgende dag wordt de vloer behandeld met het best geschikte onderhoudsproduct voor uw vloer.

Kleine oppervlakkige krasjes en vlekken zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen en uw vloer leeft weer helemaal op! U kunt er dan weer jaren tegenaan.

Maak een afspraak voor het inplannen van een onderhoudsbeurt
bauwerk formpark
bauwerk formpark

Wat zijn de kosten? Een prijsindicatie

De kosten voor een deep-clean reinigings- en onderhoudsbehandeling zijn ca. 15,00 per m2 afhankelijk van type vloer en situatie. Voor een exacte prijsopgave maken we graag een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie ter plaatse of in onze showroom.

Wilt u dat we uw meubels verplaatsen? Dat is voor onze parketteurs geen enkel probleem! De uren die we hieraan besteden zullen worden doorberekend op basis van een uurtarief van 50,- euro excl. btw.

Maak een afspraak voor het inplannen van een onderhoudsbeurt

Wanneer moet ik Mijn parketvloer onderhouden?

  • Als uw vloer sterk vervuild is en de vlekken met dweilen niet meer minder worden
  • Als u merkt dat de vloer schraal word
  • Als u merkt dat vlekken razend snel intrekken
  • Als u kleine krasjes wilt wegwerken
  • Als u minder stof aan wilt trekken

Let op; normaal gesproken adviseren wij 1x per 1 a 2 jaar uw parketvloer een grote onderhoudsbeurt te geven, afhankelijk van de afwerking van de vloer. Wilt u meer weten over hoe u de parketvloer het beste kunt onderhouden? Bekijk dan onze servicepagina.

bauwerk formpark

Wilt u een grote onderhoudsbeurt inplannen?