Houten vloeren en parket met 40 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1978 zijn we bij Tida elke dag opnieuw gefascineerd door het mooiste product van Moeder Natuur: Hout! De ongekende mogelijkheden en natuurlijke schoonheid van hout inspireren ons niet alleen in het creëren van de mooiste parketvloeren maar in alle toepassingen van hout. Zoals bijvoorbeeld ook het bekleden van een wand, een trap of een terras. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kleuren, legpatronen, materialen en technieken in ons streven naar het perfecte resultaat voor elk uniek project.

Team

Prettig advies perfecte service

Onze uitdaging vinden we in het juiste advies van elke unieke klantwens. Of het nu gaat om renovatie van een slaapkamervloer of een nieuwe Versailles vloer in een kasteel. Met een heldere aanpak en een goede prijs-kwaliteit verhouding start de ontdekkingstocht in onze ruime showroom. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen tot u de trotse bezitter bent van een prachtige ‘Tida-vloer’. Onze missie is voltooid als onze klanten jaren na installatie nog altijd even enthousiast zijn als op de dag van oplevering.

RECENTE PROJECTEN

TER INSPIRATIE

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wat onze klanten zeggen

UITGELICHTE BLOG ITEMS

TER INFORMATIE

Image

Dit zijn de nieuwste vloertrends van 2024

Ben jij op zoek naar de nieuwste vloertrends van 2024? Dan zit je hier goed! In deze blog gaan we je alles vertellen over de nieuwste vloertrends voor jouw huis.

29.11.2023

Image

Is visgraat tijdloos?

Visgraat is een motief dat al eeuwen gebruikt wordt als vloer motief. Alleen daaruit blijkt al, dat het tijdloos is!

23.03.2023

Image

Krassen verwijderen

Wanneer u heeft geïnvesteerd in een mooie vloer, staan krassen natuurlijk niet op uw wensenlijst. Helaas is dit niet helemaal te voorkomen, maar gelukkig is er genoeg wat u eraan kunt doen.

20.09.2019