AvanceFloors

Denkt u aan AvanceFloors, dan denkt u aan een houten vloer van topkwaliteit die speciaal voor u op maat gemaakt wordt!

Maatwerk In 6 stappen

Een houten vloer van AvanceFloors kunt u zelf samenstellen in 6 stappen. Het begint bij de keuze voor lamelparket of massief hout als basis. Vervolgens kiest u het patroon, de sortering, de behandeling en de afwerking. Pas nadat wij uw vloer besteld hebben, wordt deze voor u geproduceerd. Echt maatwerk dus!


Zodra wij de bestelling hebben doorgegeven, gaat AvanceFloors aan de slag om uw vloer te produceren. De houten vloeren van Avance Floors worden stuk voor stuk gemaakt van eersteklas, duurzaam geproduceerd eikenhout. Zij hebben het complete productieproces in eigen beheer, dit zorgt voor topvloeren van hoge kwaliteit.

Productie In eigen huis

Elke dag arriveren nieuwe ladingen vers gezaagd eikenhout dat zij zélf met grote zorg drogen, verlijmen, schuren, profileren en afwerken om u maximale kwaliteit te kunnen garanderen. En met succes; in 2018 zijn ze uitgeroepen tot nr. 1 vloerenleverancier in de houtwereld.


De vloerdelen worden stuk voor stuk met de hand geolied, wat er in tegenstelling tot machinaal aangebrachte olie’s voor zorgt dat de olie diep doordringt in het hout. Zo ontstaat er een slijtvast oppervlak wat goed bestand is tegen vlekken en gebruikssporen.

Gemakkelijk In onderhoud

Een houten vloer; betekent dat niet uren oliën en schoonmaken? In tegendeel! De eikenhouten toplaag van de AvanceFloors vloerdelen is behandeld met een speciale beschermende oliecoating. Dat maakt uw vloer waterafstotend en vlekbestendig.


Zoals elke andere vloer blijft een AvanceFloors houten vloer stralend mooi als u deze regelmatig stofzuigt (één of twee keer per week). Daarnaast gebruikt u af en toe een parketreiniger om de vloer schoon te houden. Olie aanbrengen is slechts één keer per jaar nodig. Zo leidt een beetje aandacht tot een leven lang plezier van uw AvanceFloors houten vloer.

Inspiratie

Hieronder vindt u verschillende inspiratiefoto’s van AvanceFloors. Wilt u het complete assortiment bekijken? Kom dan langs in de showroom aan de Ringbaan-Zuid 376 in Tilburg. U kunt ook alles vinden over het assortiment op de website van AvanceFloors .

Over AvanceFloors
De vloeren van AvanceFloors worden stuk voor stuk voor u op maat gemaakt van eersteklas, duurzaam geproduceerd eikenhout. De liefde voor het vak garandeert dat u écht maatwerk krijgt tegen een scherpe prijs. Met behulp van het slimme online keuzeplan Six Simple Steps kiest u de ideale vloer die een leven lang meegaat.


AvanceFloors en Milieu
AvanceFloors vloerdelen komen uitsluitend van duurzaam beheerde bossen. Het gehele productieproces is ingericht op 100% duurzaamheid. Houtresten van het productieproces leveren groene stroom voor de machines en warmte voor de productiefaciliteiten. Wat er aan energie overblijft, gebruiken ze om 3.500 huishoudens te voorzien van groene stroom. Niets gaat verloren. Een eikenhouten vloer van AvanceFloors is een verantwoorde keuze.


Wat kost AvanceFloors?
Een houten vloer van AvanceFloors is verkrijgbaar vanaf 80,- per m2. Dit is exclusief installatie en eventueel het egaliseren van de vloer. AvanceFloors kunnen zowel zwevend als verlijmd geplaatst worden.


Waarom kiezen voor AvanceFloors?

  • Betaalbare topkwaliteit
  • Eersteklas hout, met zorg bewerkt
  • Een ruime keuze in stijlen
  • Slim kiezen met Six Simple Steps
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Duurzame productie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?