Cemcolori Beton Ciré

Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte

Beton-Ciré Wat is het eigenlijk?

Cemcolori Beton-ciré is een betonlook afwerking voor vloeren, wanden, trappen, aanrechtbladen en meubels. Het is qua uitstraling te vergelijken met een gietvloer, alleen zit er een structuur in het oppervlak. Beton-ciré geeft de ruimte een industriële look, wat prachtig combineert met accenten van hout en stof.


Omdat Beton-ciré 100% waterdicht is, kan het probleemloos door gelegd worden in uw keuken of badkamer. Met één vloer kunt u hiermee de complete woning inrichten. Dit zorgt rust en balans.

Beton-Ciré
cemcolori

Perfecte combinatie Met een houten vloer

Omdat wij gespecialiseerd zijn in parket én Beton-ciré, kunnen wij dit naadloos op elkaar aan laten sluiten. Wilt u hout in de woonkamer en Beton-ciré in de keuken? Geen probleem, wij zorgen voor een strakke overgang.

Door te kiezen voor Beton-ciré in de keuken, kunt u als materiaal voor de keuken juist weer denken aan diverse houttinten. Dit creëert warmte en sfeer ten opzichte van een stoere betonlook vloer. Dit geldt natuurlijk ook voor de badkamer!

Onderhoudsarm En ijzersterk

Cemcolori Beton-ciré is geschikt voor elk type betonvloer of cementdekvloer. Omdat het slechts 3mm dik is kan het probleemloos over bestaande tegels op de vloer of wand aangebracht worden. Dit betekent dat de oude tegels er dus niet uit hoeven!


De beton-ciré wordt afgewerkt met een ijzersterke polyurethaan lak ter bescherming van het oppervlak. Deze lak garandeert een lange levensduur en zorgt voor een onderhoudsarm en slijtvast oppervlak.


De prijs voor dit stoere product is sterk afhankelijk van het oppervlak en varieert van 90 tot 150 euro inclusief egaliseren, installatie en btw.

Beton-Ciré
Beton-Ciré

De voordelen Op een rij!

Cemcolori is verkrijgbaar in maar liefst 23 verschillende kleuren! Naast de 23 standaardkleuren biedt Cemcolori nu ook 9 trendy kleuren extra. Op de website van Cemcolori vindt u alle kleuren terug. Bij ons in de showroom kunt u live monsterborden bekijken en indien gewenst mee naar huis nemen om te matchen met uw interieur.


Nog even alle voordelen op een rijtje:
100% waterdicht
– Hét alternatief voor tegels
– Moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden
– Geschikt voor elke ruimte in uw woning of bedrijf
– 100% milieuvriendelijke materialen
– Geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, tafelbladen en meubels

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Projecten

Met Beton-ciré