Piet Boon vloeren

5 verschillende vloertypes, beschikbaar in 7 exclusieve ingetogen ‘Studio Piet Boon’ kleuren. Met deze vloeren is in elk interieur de tijdloze en harmonieuze Studio Piet Boon stijl te creëren.

7 kleuren 5 motieven

Studio Piet Boon is natuurlijk wereldberoemd om zijn interieur, architectuur en productdesign. Maar dat is niet het enige wat Piet Boon goed kan!


Samen met Solidfloor heeft hij een collectie houten vloeren samengesteld welke bestaat uit 7 exclusieve kleuren. Elke kleur is in een aantal motieven te installeren en is ook bijzonder goed met elkaar te combineren.


piet boon
piet boon

Vloerverwarming Geen probleem

De 7 kenmerkende Piet Boon kleuren zijn verkrijgbaar in Visgraat, Hongaarse punt en 3 types planken. Er is een bredere plank voor een rustigere uitstraling, een vloer met korte smalle planken voor een meer speels uiterlijk én een medium lange plank waarmee je een stevige basis creëert voor de rest van het interieur.


De verkrijgbare kleuren zijn Chalk, Pebble, Dust, Terra, Ash, Shell en Coal. Natuurlijk zijn alle Piet Boon vloeren gewoon geschikt voor vloerverwarming!

Waarom Piet Boon?

Waarom kiezen voor Piet Boon? Piet Boon is ontworpen in samenwerking met Solidfloor. Solidfloor™ is een deel van de Fetim Group, opgericht in 1919 als de Haarlemse Fijnhouthandel. In de afgelopen 100 jaar heeft Fetim Group een grote expertise en reputatie opgedaan in het behandelen en verwerken van hout. Met een talentvol en toegewijd team, worden vloeren van hoge kwaliteit en duurzaamheid gedesigned, gecreëerd en geleverd. Door de jaren heen is Solidfloor uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers van houten vloeren en is de collectie verkrijgbaar in meer dan 30 landen.

Bent u benieuwd naar de bijzondere kleuren van Piet Boon? Gelukkig kunt u ze live bekijken in onze showroom aan de Ringbaan-Zuid in Tilburg. Wilt u verzekerd zijn van deskundig advies, raden wij aan om van te voren een afspraak te maken met een van onze adviseurs: 013 – 536 2828

piet boon

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?