Z-Parket

Hoogwaardige kwaliteit, unieke kleuren, natuurlijke uitstraling.. Zomaar wat woorden die passen bij het Belgische merk Z-Parket.

Intensieve kleuren Uniek resultaat

Z-parket staat bekend om zijn unieke kleuren. Zij kleuren het hout niet met behulp van een oppervlakkige olie, maar maken gebruik van intensieve dieptebehandelingen die soms wel 15 keer per plank uitgevoerd worden.


Zo ontstaan er zeer speciale kleuren die met een olie niet te evenaren zijn. Het andere voordeel van deze kleurbehandeling, is dat de vloer zeer kleurvast is. Hoewel hout een natuurproduct is en altijd zal verkleuren, zal dit bij een vloer van Z-parket minimaal zijn.


Z-parket New York verouderde visgraat parketvloer
Z-parket New York

Uw vloer Uw keuze

Bij Z-parket kunt u de vloer eigenlijk helemaal zelf samenstellen. U kiest de gewenste kleur, type vloer, uitvoering, karakter (veel of weinig noesten), type naad én tot slot verouderd of niet verouderd. In exact dezelfde stijl kunnen we ook uw trap of tafel bekleden.


Het eindresultaat is een vloer die precies aansluit bij uw wensen en bij de rest van het interieur. Een vloer van Z-parket kan natuurlijk gewoon op vloerverwarming!

Waarom Z-parket?

Kleur, duurzaamheid en hoge kwaliteit; 3 redenen om voor Z-parket te kiezen. Daarnaast is een groot voordeel dat u in het gehele proces precies de vloer kunt creëren die u wilt. Zo is er altijd een Z-parket die bij uw interieur past.


Bent u benieuwd naar de bijzondere kleuren van Z-parket? Gelukkig kunt u ze live bekijken in onze showroom aan de Ringbaan-Zuid in Tilburg. Wilt u verzekerd zijn van deskundig advies, raden wij aan om van te voren een afspraak te maken met een van onze adviseurs: 013 – 536 2828

Z-parket New York verouderde visgraat parketvloer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?